На виставці Furniture of Ukraine Business Expo «Барви Швидкості» представить продукцію семи брендів – Abet Laminati, OECE, MIRKA, Essetre, WPR/TAKA, Surteco та Sagola

Компанія “Барви Швидкості” братиме участь у першій українській В2В-виставці міжнародного формату«FURNITURE OF UKRAINE Business expo», яка відбудеться 15-17 червня 2021 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».

 

На стенді нашої компанії будуть представлені HPL панелі для створення меблів та оздоблення інтер‘єрів від італійської компанії Abet Laminati, чиї інтереси на ринку України ми ексклюзивно представляємо з 2015 року. У відвідувачів буде нагода більш детально познайомитися зі складською програмою тонких і оновленою складською програмою компактних HPL панелей.

 

Панелі HPL у товщинах 0,6 мм, 0,7 мм і 0,9 мм на сьогоднішній день є популярним матеріалом для виготовлення меблевих фасадів, особливо кухонних. Цей матеріал також використовують для оздоблення дверних полотен. Компанія «Барви Швидкості» була першою, хто запровадив складську програму якісного європейського виробника даного матеріалу. Сьогодні вона представлена майже 120 декорами, які завжди є в наявності на складі у Києві.

 

Компактні HPL панелі (Stratificato) – це матеріал, який володіє чудовими естетичними та функціональним якостями. Використовується там, де потрібно поєднати якість і дизайн – для виготовлення кухонних поверхонь, стінових панелей, фасадів меблів, санітарних перегородок, шаф для роздягалень. Зі складу у Києві завжди є можливість придбати панелі у 24 різних декорах у товщині 12 мм, а також 10 декорів – у товщині 5 мм. Взагалі, цей матеріал доступний у товщинах від 2 до 30 мм.

 

Також ми познайомимо відвідувачів виставки з асортиментом лаків та фарб OECE для створення неповторних ефектів на деревині та художньому скліінструментами та обладнанням для якісного нанесення лаків та фарб фірми Sagola; абразивними матеріалами для фінішної обробки поверхонь фінського виробника MIRKA; декоративними плівками німецької компанії Surteco; ПУР та ПВА і ЕВА клеями TAKA та Essetre,  відповідно.

 

Все це компанія «Барви Швидкості» поставляє для потреб виробників меблів швидко, дбайливо, із повним технічним супроводом для належного впровадження на виробництві.

 

Замовити запрошення на виставку можна за адресоюhttps://uafmassociation.ticketforevent.com/ Будемо раді новим знайомствам і контактам, зустрічам із діючими клієнтами, партнерами і колегами по ринку 15-17 червня 2021 р. на стенді С-642.