Новий високотехнологічний абразив Гелексі від компанії Mірка

Раді повідомити, що компанія «Барви Швидкості» продовжує розширювати асортимент абразивних матеріалів і разом з нашим партнером, компанією Мірка, представляємо українському ринку новt покоління висохотехнологічних абразивів Гелексі (Galaxy).

Цей продукт поєднує ефективність з тривалим терміном служби завдяки новому керамічному зерну, що самозагострюється, покриттю, стійкому до засмічення, і новій конфігурації отворів Мультифіт (Multifit ™).

Керамічні зерна покриття Гелексі улаштовані так, щоб залишатися постійно гострими. При шліфуванні вони розпадаються, утворюючи нові абразивні крайки, забезпечуючи, таким чином тривалий процес шліфування - від крайки до крайки. Блакитні керамічні зерна зберігають гостроту винятково добре, забезпечуючи тривале використання Гелексі і високу швидкість обробляння. Подряпини від дрібнозернистого абразиву легко усуваються поліруванням.

У Гелексі впроваджено новий доробок Мірка – конфігурацію отворів Мультифіт (Multifit ™). Мультифіт – це оптимізована геометрія отворів, що дозволяє закріпити абразивний матеріал на будь-якій шліфмашині без спеціального прилаштовування. Неперевершена стійкість крайок і універсальна конфігурація отворів Мультифіт забезпечують найкраще співвідношення тривалості служби та пиловідведення.

Для запобігання засміченню Гелексі від Мірка має спеціальне покриття для ефективного захисту від пилу. Крім того, нова конфігурація отворів Мультифіт має спеціальне чередування ділянок отворів і зон захвату, щоб направляти і відводити пил у процесі шліфування.

Лінія Гелексі на плівковій основі від Мірка доступна від грубої зернистості 40 до дрібної зернистості 2000 для обробки після фарбування та змішування. За своєю суттю Гелексі від Мірка є багатоцільовим продуктом, ідеальним для шліфування як м’яких, так і твердих матеріалів, а також різних основ завдяки своїй відмінній стійкості до засмічення та видалення пилу. Як результат, він підходить для різних застосувань, від автомобільного сектора до виробництва у морському секторі, а також у деревообробній промисловості.


Представляємо інноваційний абразив: Гелексі (Galaxy)!

За часи нашої співпраці, Mirka зробили величезний стрибок у розвитку технології обробки поверхонь, і ось ще один впевнений крок уперед.
Новий абразив Mirka® Galaxy має значні переваги. 

Дізнайтесь більше про Mirka®Galaxy, та замовляйте тестовий набір  mirka.barvyshvydkosti.com

Компанія «Барви Швидкості» вже понад 27 років працює над тим, щоб віднаходити та імпортувати в Україну найкращі європейські бренди для сили та успіху українських бізнесів у сферах авторемонту, деревообробки, виробництва дверей, меблевих фасадів, дизайну інтер’єру та екстер’єру, виробництва металопластикових вікон. Ми є офіційними представниками торгівельних марок в Україні, а саме: ABET LAMINATI (HPL панелі для інтер`єру та екстер`єру), MIRKA (абразивні матеріали та обладнання для фінішної обробки поверхонь), WPR/TAKA (Обладнання та клеї для окутування), Q1 (Маскувальна стрічка та укривна плівка), OECE (Лакофарбові матеріали для деревини), SURTECO (Фініш-плівки та крайки), ESSETRE (Клейові системи (PVA та EVA), KACKO (Клейові системи від Akzo Nobel), SAGOLA (Комплексні рішення для фарбування).

Мірка Лтд. (Mirka Ltd) – глобальна компанія з 75-річною історією, світовий лідер у сфері фінішної обробки поверхні, штаб-квартира та виробництво якої знаходяться у Фінляндії. 97% продукції Мірка експортується та продається у більш ніж 100 країнах світу.

 

Завдяки багаторічному досвіду та відданості інноваціям Мірка є новатором у галузі виробництва гнучких абразивів та творцем концепції безпилового шліфування. Компанії належить безліч патентів та революційних розробок.

Мірка створює та виробляє широкий асортимент полірувальних паст.

Крім того, підрозділ Механічного інструменту, що активно зростає, розробляє і випускає сучасний шліфувальний і полірувальний інструмент, який відрізняється чудовою функціональністю і ергономікою. Інструмент Мірка заслужив безліч нагород міжнародної премії Red Dot за досягнення у галузі промислового дизайну.