Компанія TAKA святкує 20-річчя

4 травня 2023 р. компанія ТАКА, італійський виробник поліуретанових та поліефірних клеїв, для що сьогодні входить у групу компаній TAKA-WPR, відсвяткувала своє 20-річчя. 4 травня 2023 р. компанія ТАКА, італійський виробник поліуретанових та поліефірних клеїв, для що сьогодні входить у групу компаній TAKA-WPR, відсвяткувала своє 20-річчя. 

Співзасновники компанії TAKA Джорджіо Костенаро (праворуч),  Ремо Балдассін (ліворуч)
Співзасновники компанії TAKA Джорджіо Костенаро (праворуч), Ремо Балдассін (ліворуч)


З цієї нагоди вітати компанію приїхали партнери компанії, включаючи представників таких світових лідерів з виробництва ПВХ профілю як Veka, Deceuninck, Profine Group, Kömmerling.

 

Делегація компанії “Барви Швидкості”, що більше 10 років представляє інтереси групи WPR-TAKA в Україні, мала честь взяти участь у симпозіумі та привітати шанованого партнера в особі її співзасновників, Джоржіо Костенаро та Ремо Балдассіна, та усієї команди. 


Зліва направо: В. Казадарова,  заступник директора з маркетингу і стратегічного розвитку, «Барви Швидкості»,  І. Пецюх, засновник компанії «Барви Швидкості»,  Дж. Костенаро, співзасновник TAKA- WPR,  Р. Балдассін, співзасновник TAKA- WPR,  С. Снегірьова, помічник засновника,  «Барви Швидкості»
Зліва направо: В. Казадарова, заступник директора з маркетингу і стратегічного розвитку, «Барви Швидкості», І. Пецюх, засновник компанії «Барви Швидкості», Дж. Костенаро, співзасновник TAKA-WPR, Р. Балдассін, співзасновник TAKA-WPR, С. Снегірьова, помічник засновника, «Барви Швидкості»