День вишиванки і тихе відкриття шоуруму MIRKA

Цього року у Всесвітній День вишиванки компанія Барви Швидкості не лише відзначала це свято, а й здійснила «тихе» відкриття шоуруму продукції ТМ MIRKA, офіційним імпортером якої ми є з 1997 року.

команда ТОВ
команда ТОВ «Барви Швидкості»

У шоурумі можна буде ознайомитися з усім асортиментом продукції MIRKA, яка представлена в Україні, протестувати інструмент, абразиви та поліролі.

 

Також на регулярній основі технік компанії MIRKA проводитиме презентації та навчання роботі з безпиловими технологіями шліфування різних видів поверхонь, їх полірування та обробки.

 

У подальшому планується розширення експозиції шоуруму асортиментом інших торгових марок, які Барви Швидкості представляє в Україні, а саме: шпаклівки, ґрунти і лаки ТМ SILCO для ремонту автомобілів, скотчі та укривні матеріали Q1 для авторемонту та будівництва, HPL панелі Abet Laminati, ґрунти та лаки ТМ OECE для деревообробки.

 

Шоурум знаходиться за адресою вул. Погребський шлях, 70-б, с. Погреби Броварського району Київської області. Графік роботи: вівторок і четвер з 9:00 до 16:30.