У новий бізнес-сезон з 54 новими декорами складської програми тонкого HPL від Abet Laminati



У серпні 2023 р. ТОВ “Барви швидкості” оновлює свою складську колекцію тонкого HPL від Abet Laminati (Італія), додаючи 54 нових декорів. Серед них - декори в однотонних кольорах, декор під дерево, метал, під каміння та під текстиль. 

 

Оновлення колекції також робимо із додаванням декорів у нових поверхнях: Aquarama, Bark, Geo, Grana 2, Ostuni, Polaris Contemporary.

 

Aquarama - Структуроване, компактне та глибоке покриття створює візерунок у вигляді вертикальних випуклих смуг, який робить кожен декор унікальним і особливо пасує до декорів під дерево.

 

Bark - Нагадуючи про природу, коріння та сутність деревини, надає HPL панелям текстуру матеріалу. Візерунок цієї поверхні навмисно недосконалий для того, щоб створити поєднання тепла та енергії, які випромінюють наші декори під дерево.

 

Geo - Завдяки своїй базовій текстурі та ефекту легкої хвилі, ця поверхня викликає природні відчуття та підкреслює тривимірний ефект каменю, дякуючи комбінованому ефекту шорстких канавок і гладких входів.

 

Grana 2 - Оригінальна обробка, яка нагадує ткане полотно. Вишукана та оригінальна Grana 2 додає поверхням чіткий естетичний зміст. Пасує як однотонним декорам, так і декорам серії Fabriek.

 

Ostuni - Він пробуджує тепло «ручної роботи» завдяки оздобленню, натхненному вапном, “венеційською” штукатуркою, типовою для історичних об’єктів Південної Італії. Ostuni - це приємність на дотик і елегантність для очей.

 

Polaris Contemporary – це тепла і м’яка на дотик декоративна поверхня, що має високу стійкість до подряпин, не залишає відбитків пальців і може використовуватися як для горизонтальних, так і для вертикальних оздоблень.

 

Нові декори вже доступні на складі ТОВ “Барви Швидкості”, що робить нашу колекцією тонкого HPL найбільшою в Україні. Ознайомитися з новими декорами можна у презентації

 

Складська програма HPL від ТОВ “Барви Швидкості” на сьогоднішній день налічує близько 140 декорів тонкого HPL у товщинах 0,7 та 0,9 мм, 36 декорів HPL компакт-плит (5 і 12 мм), а також 30 декорів MEG - HPL панелей для зовнішнього оздоблення.