Журнал "Меблеві Технології", № 1/2018, сторінка 39: HPL “soft touch” POLARIS від Abet Laminati (Італія).


Одним з наймодніших матеріалів останнім часом є POLARIS

Як Полярна зірка, що вказує шлях, інноваційна поверхня Polaris від Abet Laminati спрямовує нас для досягнення мети, а її м'які, глибокі, насичені кольори справляють незабутнє мрійливе враження.

Polaris лідирує серед продуктів Abet Laminati останнього покоління, даючи поживу уяві найкреативніших дизайнерів в пошуках вишуканих і незвичайних рішень.


Це дійсно революційний продукт, створений стилістами й інженерами Abet Laminati; він має теплу і м'яку на дотик поверхню з винятковими властивостями: висока стійкість до подряпин і впливу високих температур, на ній не залишаються відбитки пальців.



Незвичайне поєднання - міцна і одночасно м'яка на дотик оксамитова поверхня Po­laris - надає виробам з цього матеріалу футуристичний ефект і робить його ідеальним вибором для ультрасучасних проектів, що дають відчуття унікальності і комфорту.

 

 TOB «Барви ШВИДКОСТІ» є ексклюзивним офіційним дистриб'ютором італійського виробника Abet Laminati в Україні та пропонує українським виробникам меблів декоративний матеріал HPL-панелі високої якості і вишуканого дизайну, що завжди притаманні виробам з Італії. Abet Laminati співпрацює з всесвітньо відомими дизайнерами, завдяки чому декори у гамі цього виробника постійно в тренді.