Журнал "Меблеві Технології", № 2/2018, сторінка 7: якісні та екологічні ЛФМ для промислового нанесення на деревину ТМ ОЕСЕ (Італія)

Компанія «OECE Industrie Chimiche S.p.A.» була заснована y 1962 році в місті Кавеццо, провінція Модена (Італія), як виробник лаків і фарб для деревообробної і меблевої промисловості. Сьогодні торгова марка OECE відома у всьому світі. Це широка гама якісних і екологічних ЛФМ для промислового нанесення на деревину. Кредо компанії лишилось незмінним протягом десятиліть: гарантія якості та індивідуальний підхід, щоб задовольнити потреби кожного клієнта.

 

АСОРТИМЕНТ ОЕСЕ:

Водорозчинні, поліуретанові, акрил-поліуретанові, нітроцелюлозні, поліефірні лакофарбні матеріали для деревообробки - ЛФМ УФ-сушки для деревообробки - Патіна- Адгезійні грунти - Безбарвний віск - Спецефекти - Епоксидні смоли

 

Щоб відповідати сучасним трендам декорування, у гамі OECE присутні ЛФМ зі спеціальними ефектами. Нанесені на деревину, ці матеріали дають неповторний ефект металу з іржою, цементової чи бетонної поверхні. Одним з сучасних напрямків у сфері ЛКМ є продукти на основі натурального воску.

 

Філософія, якою керується OECE, продиктована великою увагою до тих, хто виробляє або використовує фарби. Вона прагне до постійного балансу між високою якістю, інноваціями, повагою до навколишнього середовища та здоров'я людей, щоб гідно зустрічати виклики ринку і перемагати.

 


Цікавим напрямком для цінителів натуральної деревини в останні роки стало застосування прозо­рих епоксидних смол для моделювання поверхні. Додаємо фарбники і трохи фантазії - і отримуємо вишукані меблі, які роблять Ваш інтер'єр дійсно неповторним і вражаючим.