Журнал «МеблевіТехнології», № 4/2018, стор. 8: ОЕСЕ: ЕФЕКТ НАТУРАЛЬНОГО ДЕРЕВА

Лінійка натуральних ефектів OECE, розроблена для дизайну інтер'єру, відповідає новим тенденціям дизайну, де найпростіші матеріали поєднуються з найдосконалішими сполуками hi-tech, інтегруючи їх у заново відкриті простори і контексти.

Підкріплений передовими технологіями, ніби замикаючи коло, сучасний дизайн прагне віднайти у первозданній чистоті екологічні рішення, в першу чергу піклуючись про якість життя людини. Природні матеріали, деревина, з плином часу стають все менш доступними і навіть тепер починають сприйматись як вишукана екзотика розкішних модних інтер’єрів. Так на перший план виходять саме натуральні матеріали, такі як деревина, оброблена природним шляхом.

    

Ефект «нефарбована поверхня»

Ефект «нефарбована поверхня», якого досягають за допомогою продукту OECE 654-0001, захищає поверхню, і в той же час на вигляд і на дотик вона здається необробленою, натуральною. Рекомендується для внутрішнього застосування для світлих порід деревини, як, наприклад ясен, дуб, на яких ефект «необробленої поверхні» набуває найкращого результату.


Ефект «натуральний»

Акрилове прозоре покриття з натуральним ефектом OECE 410-0022/03 має дуже високий ступінь матовості. Основне застосування - меблі, двері, стільці. Лак не жовтіє, має чудову швидкість висихання і високу твердість поверхні, а також гарну хімічну стійкість, стійкість до подряпин. Продукт забезпечує гарний захист деревини, поверхня має дуже природний естетичний вигляд, трохи сатинова на дотик. Покриття розроблене для світлої деревини, але дає такий самий естетичний ефект і на темних породах.