Барви Швидкості на виставці Ligna 2019 (Німеччина)

 
       Міжнародна спеціалізована виставка лісової і деревообробної промисловості Ligna Hannover 2019 пройшла  з 27 по 31 травня 2019 року в Німеччині (Ганновер). Перше відкриття відбулося в 1975 році і з того часу виставка проводиться з періодичністю один раз на два роки. На сьогоднішній день виставка Ligna Hannover є одним з найважливіших заходів в світі лісового господарства та деревообробної промисловості. Жодна інша виставка не привертає до себе такої великої кількості фахівців, як Ligna Hannover.
      В цьому році у виставці приймала участь компанія WPR/TAKA на стенді якої була представлена автоматична ламінаційна машина нового покоління.  WPR почала виробництво автоматичних ліній ще 10 років тому.  Обладнання, представлене в Ганновері, дає можливість максимально скоротити час на переобладнання машини для ламінаціі деталей різної конфігурації та забезпечує комплексний контроль виробничого процесу - від нанесення праймеру , відстеження температурного режиму, дозування клею  до контролю якості готової продукції на виході.
      В дні виставки представники компанії  Барви Швидкості прийняли участь в роботі стенду  WPR/TAKA, щоб представити особливості та переваги нової лінії відвідувачам з України.
     На виставці свою продукцію також представили  компанії, офіційними представниками яких є Барви Швидкості, такі  як MIRKA, OECE, ESSETRE та багато інших відомих компаній в галузі деревообробки.