Архітектурна практика 2019


https://www.archipractica.com/


Компанія Барви ШВИДКОсті  приймає участь у заході "Архітектурна практика 2019" (стенд №4) з декоративним матеріалом HPL-панелями  італійського виробника Abet Laminati. На стенді буде представлена  колекція 2019/2021 - нові кольори, нові декори, нові текстури – ось ті  елементи, які створюють нову колекцію від Abet Laminati і представляють архітекторам та дизайнерам різноманіття вибору та широкий асортимент продукції.  
Під керівництвом Паоли Навоне, незмінного художнього керівника компанії, були оновлені каталоги, які тільки підкреслили результати, що надходять від безперервних досліджень і розробок пов'язаних c декоративними HPL-панелями. Важливою новиною є поява двох, абсолютно нових, фінішних тиснень: Aquarama - структурована, послідовна і глибока, і Dharma - шкіряна структура, приємна на дотик.
 
В рамках виставки "Архітектурна практика 2019" буде проходити конференція «HPL ABET LAMINATI  MEG - АРХІТЕКТУРА БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ», спікерами якої будуть представники компанії  Abet Laminati Fulvio Serra та Gualtiero Berrino.
 
Ви дізнаєтесь:
  • про HPL панелі MEG (MATERIAL EXTERIOR GRADE) та  сфери їх застосування;
  • про технічні особливості  обробки та монтажу HPL - панелей ABET LAMINATI;
  • про відомі та значущі об'єкти 2018-2019 років з використанням HPL - панелей ABET LAMINATI.
Дамо відповіді на всі Ваші запитання, що стосуються цього унікального сучасного матеріалу.
    
Ваші проекти з матеріалом HPL ABET LAMINATI  стануть модерними, відомими  та ексклюзивними!
 
Конференція відбудеться 30.10.2019 (12.30-14.30)