Семінар по клеєвим системам від компанії ESSETRE

8 лютого 2020 року в навчальному центрі Барви Швидкості був проведений технічний семінар паном Севезо, власником компанії ESSETRE (італійського виробника всіх видів клеєвих продуктів). Семінар виявився дуже цікавим та корисним, як для спеціалістів компанії Барви Швидкості, так і для запрошених партнерів.


Пан Севезо докладно розповів:
  • Про клеєві рішення від компанії ESSETRE: вінілові, термоплавкі (ЕВА, ПО та ПУ), карбамідно-формальдегідні або мочевинні.
  • Як підібрати клей для найкращого задоволення потреб виробництва клієнта в залежності від матеріалів, які використовуються, обладнання та швидкості його роботи, технології виробництва та інших характеристик. При необхідності компанія ESSETRE може адаптувати властивості клею під індивідуальні задачі.
  • Як оптимізувати витрати на виробництві завдяки правильному підбору клеєвих систем: висока якість клею може забезпечити зниження затрат навіть при «удаваній» вищій вартості за одиницю продукції.
  • Які можливі наслідки при використанні неякісного клею, як оцінити якість та відповідність клею до початку його використання та якими методами випробувати результат склеювання.
Пан Севезо також презентував нову розробку компанії ESSETRE, на яку наразі оформлюється патент.
Отримані знання дозволять фахівцям компанії «Барви Швидкості» більш професійно та компетентно задовольняти запити клієнтів на виробництвах різних рівнів складності.