HPL панелі LAMISHIELD від ABET LAMINATI (Італія) захистять від COVID-19



Грецька компанія Axis Medical* спільно з компанією IK Katsaras** (дистриб'ютором ABET LAMINIATI в Греції) розробила мобільний збірний блок з негативним тиском, який буде використовуватись для боротьби з COVID-19. Для оздоблення цього блоку було використано матеріал Lamishield.


Виробництво Lamishield здійснюється за допомогою технології BioCote® з іонами срібла. Це інноваційна обробка, яка може бути включена в декоративний шар будь-якої HPL панелі ABET LAMINATI. Іони срібла, вживлені всередину сендвіч структури матеріалу, в поєднанні з підтримкою гігієни та регулярним прибиранням знижують наявність бактерій на 99,9%.


HPL панелі самі по собі легко очищуються, гігієнічні та високоміцні. А завдяки технології BioCote® вони стають відмінним матеріалом для використання в клінічних та медичних приміщеннях, забезпечуючи рішення однієї з головних проблем сьогодення: перехресне зараження в лікарні (та в цілому в громадських приміщеннях).


Італійський виробник ABET LAMINATI завжди в авангарді постачання гігієнічних поверхонь. Інвестиції в технологію з іонами срібла BioCote® дозволили включити її в майже усі HPL панелі, як Lamishield.


Компанія «Барви Швидкості» пишається тим, що будучи офіційним представником продукції ABET LAMINATI на території України, пропонує ринку України матеріал, який відповідає будь-яким клінічним вимогам та допомагає в боротьбі з потенційними загрозами здоров’ю громадян. Дізнатись більш детально про HPL панелі Lamishield. ви можете на нашому сайті або телефоном.