InterBuildExpo 2021



Компанія «Барви Швидкості» на виставці InterBuildExpo 2021 представить продукцію шести брендів – Abet Laminati, Essetre, MIRKA, OECE, Surteco і TAKA

 

Компанія “Барви Швидкості” братиме участь у найбільшій будівельній виставці України InterBuildExpo 2021, яка відбудеться 17-19 березня 2021 року у Міжнародному виставковому центрі (МВЦ) у Києві.

 

Цього року на стенді нашої компанії у першому павільйоні МВЦ (стенд 1С-421) будуть представлені матеріали для оздоблення фасадів і інтер‘єрів від італійської компанії Abet Laminati, чиї інтереси на ринку України ми ексклюзивно представляємо з 2015 року. У відвідувачів буде нагода більш детально познайомитися з такими продуктами, як MEG та Stratificato.

 

MEG (Material Exterior Grade) - самонесучий матеріал для оздоблення фасадів, виготовлення вуличних меблів, дитячих майданчиків, балконних огорож тощо. У колекції Abet Laminati налічується понад 140 декорів, які дозволяють зробити вашу будівлю - як комерційну, так і житлову - виразною і сучасною. На складі “Барви Швидкості” у Києві постійно присутня лінійка цієї продукції із 10 найбільш популярних декорів.

 

Stratificato - це матеріал, який володіє чудовими естетичними та функціональним якостями. Використовується там, де потрібно поєднати якість і дизайн - для виготовлення кухонних поверхонь, стінових панелей, фасадів меблів, санітарних перегородок, шаф для роздягалень. Зі складу в Україні завжди є можливість придбати панелі у 18 різних декорах і у товщині 12 мм, а також 10 декорів у товщині 5 мм. Взагалі, цей матеріал доступний у товщинах від 2 до 30 мм.

 

На окремій експозиції у третьому павільйоні (стенд 3С-161) ми познайомимо відвідувачів виставки з асортиментом декоративних плівок німецької компанії Surteco, лакофарбової продукції італійської бренду OECE, клеями TAKA та Essetre, абразивними матеріалами для фінішної обробки поверхонь фінського виробника MIRKA.

 

Отримати свою безкоштовну перепустку на виставку для відвідування стендів компанії «Барви Швидкості» ви можете на сайті організатора виставки ( http://www.invitation.kiev.ua). Будемо раді новим знайомствам і контактам, зустрічам із діючими клієнтами, партнерами і колегами по ринку 17-19 березня 2021 р. на стендах 1С-421 та 3С-161 у першому та третьому павільйонах, відповідно.