“Барви ШВИДКОсті” у виставці InterBuildExpo 2021

На міжнародній виставці InterBuildExpo, яка відбулася з 17 по 19 березня 2021 р., “Барви ШВИДКОсті” представила продукцію шести брендів. Цьогорічна виставка сталі плідною на нові знайомства і контакти - понад 200 нових контактів, які зацікавилися нашою продукцією.

 

Стенд Abet Laminati цього року привернув увагу своїх відвідувачів майстерно змонтованими демонстраціями фасадних та інтер’єрних рішень з матеріалів MEG (Material Exterior grade) та Stratificato, відповідно. Продукцію цього виробника ми представляємо в Україні з 2015 року. Колекція декорів HPL-панелей Abet Laminati для екстер’єру вражає своїм різноманіттям - натуральні кольори, текстури дерева, декори “під бетон” чи яскраві відтінки, - що дозволяє швидко, естетично та у сучасному стилі не лише оздобити фасад будівлі, а й виготовити елементи вуличного дизайну.


Лінійка декоративних матеріалів, які імпортує “Барви ШВИДКОсті” в Україну, включає і продукцію німецького концерну Surteco GmbH. Фініш-плівки Surteco та крайки Dollken були також представлені на цьогрічній виставці. За допомогою декоративних оздоблювальних матеріалів цього концерну, які виробляються з паперу або ПВХ, ви маєте можливість створити свої унікальні і сучасні колекції дверей, меблів, плитних матеріалів і покриття для підлоги.

 

Особливою популярністю користувалася електрична роторно-орбітальна шліфувальна машина з довгою ручкою Mirka Leros 950CV. Це найлегша машина з-поміж аналогічних - вона важить усього 3,5 кг. Ідеально підійде для штукатурних робіт, а безпилова технологія дозволить операторові не витрачати багато часу на шліфувальні роботи та піклуватися про своє здоров’я. 

 


Представлені були і професійні лакофарбові матеріали для деревини італійського бренду OECE, клейові системи TAKA та Essetre. Продукція OECE виробляється з максимальним фокусом на екологічності та зменшенні шкідливого впливу на навколишнє середовище. А технології виробництва промислових та поліуретанових гігроактивних клейових систем наших італійських партнерів - TAKA та ESSETRE - стануть запорукою якості ваших дерев’яних виробів та гарного фінансового результату. Останній досягається більш економічними витратами клеїв торгових марок TAKA та ESSETRE на квардатний метр готової продукції. До того ж, компанія “Барви ШВИДКОсті” надає і технологічний супровід налагодження та підтримки виробничих процесів з використанням своїх матеріалв - OECE, TAKA та ESSETRE.

 


З усім спектром продукції, яку ми поставляємо в Україну, можна ознайомитися у розділі “Продукція” на сайті.