Продукція ТМ Mirka у роздрібній мережі “Автоколор”

Раді повідомити, що продукція ТМ Mirka, яку в Україні з 1997 року представляє компанія “Барви ШВИДКОсті”, відтепер доступна у роздрібній мережі АВТОКОЛОР у містах Полтава та Київ.

 

Асортимент продукції ТМ MIRKA для кузовного ремонту, представлений у цій мережі, включатиме інструмент для шліфування, абразиви, аксесуари для полірування поверхонь, аксесуари для інструментів. До кінця квітня 2021 р. ми плануємо представити цю ж лінійку продукції й у магазині мережі “Автоколор” у Львові.

 

Завдячуючи багаторічному досвіду та відданості інноваціям, Mirka тримає впевнене лідерство у виробництві гнучких абразивів і є творцем концепції безпилового шліфування.

 

Компанія також створює та виробляє широкий асортимент полірувальних паст.

 

Крім того, підрозділ Механічного інструменту, що активно зростає, створює та виробляє сучасний шліфувальний та поліруальний інструмент, який відрізняється чудовою функціональністю та ергономічністю. Інструмент Mirka неодноразово отримував нагороди міжнародної премії Red Dot за досягнення в галузі промислового дизайну. 

 

Завітайте до магазинів «Автоколор» , щоб ознайомитися з продукцією TM MIRKA та переконатися у її перевагах.


MIRKA у магазині “Автоколор”, Київ, вул. Стеценка, 30/4


MIRKA у магазині “Автоколор”, Київ, вул. Харківське шосе, 171/2


MIRKA у магазині “Автоколор”, Полтава, пров. Менделєєва, 23


Заступник директора з продажу ТОВ “Барви ШВИДКОсті” О. Рибалко (ліворуч) та керуючий магазину “Автоколор” у м. Полтава О. Білецька (посередині)