WPF PRO - Новий якісний водостійкий абразив від MIRKA



У відповідь на потреби українського ринку, компанія “Барви Швидкості” представляє оновлений високоякісний водостійкий абразив WPF PRO виробництва фінської компанії MIRKA. 
Розробники продукту удосконалили стійкість абразиву до скручування у воді, ступінь всотування вологи, зданість полірувати поверхню, а також властивості, які запобігають вислизуванню абразиву з руки. За результатами пробних тестувань, топ–3 властивостями нових абразивів WPF PRO порівняно із товарами конкурентів визначено:

  1. Стійкість до скручування у воді
  2. Малюнок після шліфування
  3. Здатність до полірування

Водостійкі абразиви використовуються для шліфування поверхні давно і мають свої переваги: 1) відсутність пилу при обробці поверхні з використанням води, 2) вища якість шліфування, ніж при використанні звичайних абразивів, 3) водостійкі абразиви мають достатньо широкий розподіл часточок за розміром від Р60 до З000, у точ час як сухі абразиви обмежуються товщиною розподілу Р1000. Водостійкі абразиви найкраще підходять для дрібнозернистого та високоточного полірування. 4) У порівнянні з іншими прецизійними абразивами, водостійкі демонструють більшу економічну ефективність і коштують менше.

Перейти на сторінку продукту