26 червня 2024 року відбулося офіційне відкриття шоуруму «Барви Ламінату»

          Шоурум присвячений продукції Abet Laminati, ексклюзивним представником якої в Україні є компанія «Барви Швидкості». У його просторі представлений ламінат у всіх його можливих варіантах – від меблів до стінових панелей, від кухні та санвузла до вуличної вивіски. Але на відміну від більшості виробників, Abet перетворила суто промисловий продукт на високохудожній дизайнерський витвір завдяки співпраці з легендарними італійськими архітекторами та дизайнерами Етторе Соттсассом, Алессандро Мендіні, Паолою Навоне, Джуліо Якетті, Маттео Раньї та багатьма іншими.

          З вітальним словом на офіційному відкритті виступив засновник компанії «Барви Швидкості» Ігор Пецюх, який сказав: «При створенні цього шоуруму ми керувались ідеєю не тільки показати можливості HPL, але й створити середовище, яке дасть можливість українським архітекторам ближче познайомитись з культурою італійського промислового дизайну. У перспективі ми прагнемо залучити до цього студентів – майбутніх фахівців новітньої архітектури України».

Віртуальні вітання керівництва групи Abet та компанії Abet Laminati (Італія) несли меседж про те, що продукція компанії є синонімом «зроблено в Італії», а отже гарантією якості матеріалу та дизайну. Саме в шоурумі «Барви Ламінату» можна побачити продукцію на власні очі і мати можливість спробувати її на дотик аби переконатись у розмаїтті текстур, кольорів та фактур.

Серед почесних гостей на відкритті простору «Барви Ламінату» був присутній Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Італія в Україні П’єр Франческо Дзадзо. На його думку, між українцями та італійцями є багато спільного, адже це нації, які об’єднує любов до прекрасного. Саме італійський дизайн поєднує у собі естетизм, функціональність й екологічність та демонструє жагу до життя. Це і робить його привабливим для українців.

Втілити задум по створенню шоуруму допомагав дизайнер Дмитро Пономарьов. Генпідрядником виступила компанія Capital Construction Group. Меблі та монтаж стінових панелей здійснила компанія Лідері Груп, а пильний нагляд служби замовника забезпечив Микола Славков.

Компанія «Барви Швидкості» має намір співпрацювати з архітекторами та дизайнерами, які зможуть за допомогою HPL-панелей майстерно втілювати свої найсміливіші ідеї не лише у галузі архітектури, але й у напрямку предметного, промислового дизайну. Наша мрія – це створення у шоурумі «Барви Ламінату» креативного простору, який стане платформою для обміну думками та творчими ідеями, освітніх програм – лекцій, круглих столів, місцем натхнення архітекторів, дизайнерів та їхніх замовників.

Простір знаходиться у серці комерційного осередку Києва – на Подолі за адресою вул. Кирилівська, 37.