Семінар «Сучасні клейові системи ТАКА»

Семінар «Сучасні клейові системи ТАКА та особливості їх застосування»

 

Київ, 13 червня 2017 року.

 

Компанія «Барви Швидкості», ексклюзивний дистриб’ютор в Україні клейових систем ТАКА та обладнання WPR для ламінації віконного профілю ПВХ, спільно з італійськими виробничими компаніями WPR/TAKA, організували та провели в Києві  технічний семінар, присвячений характеристикам найсучасніших клейових систем ТАКА та особливостей їх застосування.

 

На семінар були запрошені українські компанії, котрі у своєму виробництві використовують клеї ТАКА, і на практиці переконались у їх суттєвих перевагах над конкуруючими торговими марками. Нам було дуже приємно вкотре почути від гостей, що вони задоволені вибором ТАКА. Також нам приємна була справжня зацікавленість,  яку виявили спеціалісти щодо технічних тонкощів застосування продуктів, їх конкретні запитання з практики роботи.

 

Представники італійського виробника, що приїхали в Київ спеціально для проведення семінару, технічний директор “TAKA S.r.l.” пан Мауріціо Каррер та комерційний директор “WPR S.r.l.” пані Франка Байелі, обрали для проведення семінару інтерактивний спосіб, і це сприяло створенню жвавої та дружньої атмосфери. Як зазначив пан Каррер,  багаторічний досвід ТАКА постійно збагачується завдяки постійному спілкуванню з клієнтами з багатьох країн, і надаючи клієнтам допомогу у вирішенні питань чи проблем, з котрими вони стикаються в процесі виробництва, компанія одночасно отримує корисну інформацію для вдосконалення  своєї продукції, а користувач відчуває  небайдужість постачальника до його роботи.  Всі учасники семінару отримали докладні відповіді на свої запитання, з цифрами, графіками, діаграмами. Конкретність була відмінною рисою тренінгу.

 

Після семінару учасники мали змогу додатково поспілкуватись з паном Каррером та залишити відгуки про семінар. Ось наприклад відгук української виробничої компанії ТОВ «ВІКНАЛЕНД»:

 

«Хотим выразить свою искреннюю благодарность, представителям компании ТАКА, за очень содержательную, профессионально подготовленную встречу.

А также представителям компании ТОВ «БАРВИ Швидкості», за хорошую организацию проведения семинара.

Было очень интересно и познавательно, услышать непосредственно от производителей химии и оборудования для ламинационного направления, особенности производственного процесса и положительных отличий их оборудования от конкурентов на рынке ламинации.

Лекция в семинаре, построенная на постоянном внимании к аудитори и получения ответов непосредственно в режиме онлайн, дала свои очень хорошие результаты.

Кроме того, что было предоставлено достаточно много технической, познавательной информации, также были получены все ответы на вопросы аудитории, ни один учасник семинара не остался без внимания.»

Всі учасники семінару отримають сертифікат про проходження тренінгу. Набуті знання допоможуть користувачам клейових систем та ламінаційних  ліній WPR/TAKA найбільш повно застосовувати у роботі всі переваги цих продуктів для досягнення нашої спільної мети - максимально якісного профілю з найкращими показниками.