Журнал «МеблевіТехнології», № 4/2018, стор. 12: ДЛЯ ВСІХ ЗАСТОСУВАНЬ – ЄДИНИЙ ПАРТНЕР.

TAKA і WPR пропонують матеріали і технічні рішення для деревообробної та меблевої промисловості.

 

З використанням нової технології розробки формул були створені лінійки клеїв HMPUR, що мають найвищі робочі показники, такі як стійкість до впливу тепла, пари, вологи. Завдяки тому, що клеї мають низьку поверхневу напругу, вони надаються для склеювання найрізноманітніших матеріалів. Це особливо важливо ще й тому, що сучасний меблево-деревообробний сектор збагатився низкою альтернативних матеріалів, в тому числі композитами, виробленими не з деревини, з метою створення поверхонь найвищого класу.

ТАКА випереджає розвиток ринку, створюючи продукти для вирішення будьяких потреб застосування. Нижче наведені основні характеристики клеїв серії 2308 та 3308, розроблених для сектору деревообробки, меблевої промисловості та оздоблення інтер’єру.

МАУРІЦІО КАРРЕР (Maurizio Carrer) Технічний директор TAKA


УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ

2308.28P – чудове змочування навіть на складних поверхнях, таких як парафінований MDF, завдяки середньо-довгому часу відкритої витримки. Низька в’язкість цього клею дає змогу отримати високу якість поверхні, з прекрасними показниками пілінг-тесту і високою швидкістю виробничої лінії (до 60 м/хв).

ПІДВИЩЕНА СИЛА СХОПЛЮВАННЯ

2308.25P і 2308.25PV – підвищена сила схоплювання цих клеїв вирішує проб лему наклеювання CPL навіть на профілі складної геометрії.


HIGH GLOSS – ГЛЯНЦЕВІ ПОВЕРХНІ

2308.1T – спеціальна формула цього клею з довгим часом відкритої витримки дає змогу досягти найвищого рівню глянцю і якості поверхні. Чудові адгезія на ПЕТ і ПВХ без праймера заощаджує витрати на праймування плівок.


НАНЕСЕННЯ
ВАЛЬЦЬОВИМ АПЛІКАТОРОМ

2308.11 – поліуретановий клей-розплав з довгим часом відкритої витримки (10-13 хв), розроблений для виготовлення плоских панелей, ламінованих плівкою high gloss (високий глянець) товщиною навіть понад 1 мм з дуже гарним блиском.


КРАЙКУВАННЯ

3308.20 – універсальний клей для застосування з різноманітними видами крайок і товщин. Довгий час відкритої витримки і чудова стабільність на обладнанні, особливо під час зупинки на вихідні дні.

3308.5 – клей з довгим часом відкритої витримки для прозорих клейових швів. Завдяки такому складу його широко застосовують там, де при крайкуванні по трібен якомога більш невидимий клейовий шов. Його використовують також при пост-формінгу притворів міжкімнатних дверей, покращуючи їх вологостійкість (що особливо важливо для дверей у публічних приміщеннях).


Аби бути активним партнером, а не
просто постачальником, у 2016 році компанія ТАКА відкрила новий завод «TAKA 3», який втричі збільшив її виробничу потужність. Нова прикладна лабораторія, що там розташована, - повністю у розпорядженні клієнтів компанії.

МАУРІЦІО КАРРЕР (Maurizio Carrer) Технічний директор TAKA