Журнал «МеблевіТехнології», № 5/2018, стор. 8: DIPLOS: нове проектне рішення для дизайну інте’єрів від Abet Laminati (Італія)

DIPLOS: НОВЕ ПРОЕКТНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ ДИЗАЙНУІНТЕР’ЄРІВ ВІД ABET LAMINATI (ІТАЛІЯ)

Що таке DIPLOS?

Із співпраці між ABET LAMINATI, одним із найбільших виробників HPLпанелей, та SAIB, одним із найбільших виробників ДСП в Італії, народжується новий продукт - DIPLOS ITALIAN DESIGN SOLUTION.Спільними зусиллями дві компанії створили колекцію панелей та поверхонь, які доповнюють одна одну за декором і текстурою.


DIPLOS – це поєднання кольорів, інноваційних поверхонь, тактильних та візуальних ефектів, що надає вичерпні стильні рішення тим проектувальним бюро, архітекторам та дизайнерам, котрим важливі якість, краса, довершеність та надійність.

Деревостружкові плити SAIB виробляють з частинок деревини дрібного і найдрібнішого розміру, спресованих при високій температурі зі смолами із низьким вмістом формальдегідів. Необроблені панелі ДСП потім декорують HPL –панелями із колекції ABET LAMINATI.

Відтепер ми можемо пропонувати рішення для оздоблення інтер’єру поєднанням таких матеріалів, як HPLпанелі та плити DIPLOS, для виготовлення різних деталей з однаковими декорами, з'єднуючи їх у єдине проектне рішення.

Матеріал DIPLOS був представлений на Milano Design Week 2018 - тижні дизайну в Мілані.

Інсталяція, встановлена в монастирському дворику VII століття Міланського університету, - це розміщений під величезним «столом» внутрішній лабіринт, долаючи який відвідувачі зазнають неповторних візуальних й тактильних відчуттів, зумовлених яскравими фарбами і вражаючими поверхнями нової колекції DIPLOS.

«Нас завжди надихала думка, що архітектура може мати кілька життів. Зазвичай це відбувається в часі, але в даному випадку ми вирішили створити конструкцію, що роташована одночасно в різних місцях простору», – цими словами італійський дизайнер Альдо Чібік (Aldo Cibic) презентував свій проект «Колір у русі » з Diplos, представлений на Міланському тижні дизайну 2018.


Наступна презентація матеріалу DIPLOS відбудеться на виставці SICAM у Порденоне (Італія), яка пройде 16-19 жовтня цього року. Відкрийте для себе колекцію DIPLOS на стенді ABET LAMINATI.