Super Ceopal: нова лінійка матових продуктів, стійких до тертя та подряпин, від OECE

Матові кольори та поверхні, а також лаковані, зокрема, постійно залишаються дуже модними та цінуються у світі дизайну, особливо коли матовість чи блиск дуже інтенсивні. Однак, вони є надто делікатними і їх легко пошкодити під час догляду або якщо ставити на них металеві предмети. Останні буквально на них «пишуть».

 

У деяких ситуаціях, навіть під час  нанесення покриття, складання та навіть пакування потрібно бути дуже дбайливими. Якщо не виконувати ці маніпуляції з підвищеною обережністю, можна зіпсувати зовнішній вигляд кінцевої поверхні подряпинами.

 

Нова серія SUPER CEOPAL - рішення від OECE, що включає інтенсивні матові продукти, котрі також можуть бути використані для виготовлення лакованих виробів. Вони мають найвищий в своєму класі ступінь стійкості до хімічних та фізичних впливів, додаючи поверхням виняткову стійкість до подряпин металевими предметами чи під час шліфування таких виробів.

 

210-0003 / 03 прозорий 3 глос

 

210-9003 / 05 білий 5 глос

 

210-9903 / 05 чорний 5 глос

 

Завдяки швидкому висиханню та однорідності результатів навіть на великих за площею поверхнях, вони є ідеальним продуктом для меблів, дверей та рам.

 

Ми вже тестуємо ці матеріали і скоро поділимося відео-звітом.